Vse kategorije
EN

predstavitev podjetja

Domov> O meni > predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Ningbo Label New Material Co., Ltd. je pridružen skupini Zhejiang RICH. Skupina RICH je bila ustanovljena leta 2004 in se osredotoča na raziskave, razvoj in proizvodnjo novih materialov in polimernih lepil.

Tovarniška stavba podjetja se nahaja na cesti Fulong št. 77, obalno gospodarsko razvojno okrožje CiXi, Zhejiang. Samo uro vožnje od pristanišča Ningbo in znotraj 2-urnega gospodarskega kroga Šanghaja je prevoz zelo priročen. Podjetje pokriva površino približno 40 hektarjev, s površino delavnice 26,000 kvadratnih metrov, površino skladišča 5,224 kvadratnih metrov in imamo približno 300 zaposlenih.

Avtomatizacija proizvodnega procesa nam omogoča, da mesečna proizvodna zmogljivost doseže 300 milijonov kvadratnih metrov. Različne lastnosti in specifikacije je mogoče prilagoditi glede na zahteve kupcev, da v največji meri zadovoljijo individualne potrebe uporabnikov, tako da tvorijo prozorno laminacijo, mat laminacijo, navaden embalažni trak, ultra prozoren embalažni trak, visokotemperaturno odporen PET trak, zaščitni trak za filtriranje vode , posebni trakovi in ​​drugi izdelki, vsi izdelki izpolnjujejo REACH, ROSH, nacionalne standarde za varstvo okolja in vsebnost VOC.

Label New Materials Co., Ltd. zagovarja k ljudem usmerjeno in humanizirano upravljanje. V skladu s podjetniškim duhom »nenehnega preseganja samega sebe, vztrajnega prizadevanja za kakovost«, poslovnega načela »na prvem mestu stranka, boljša kakovost, upravljanje integritete in boljše storitve«, je politika izobraževanja zaposlenih »naučiti se biti oseba in se učiti delati stvari«, pripisuje velik pomen izgradnji korporativne kulture in izboljšanju celovite kakovosti.

Label New Materials Co., Ltd. je služil visokemu in domačemu trgu ter tujim trgom. Še naprej vzdržujemo dobro dolgoročno sodelovanje z znanimi blagovnimi znamkami po vsem svetu, saj trg prepozna kakovost, zmogljivost, ceno in storitve vseh naših izdelkov.

LABELEXPO
EVROPA 2023

STOJNICA: 8A75

ČAS: 11.-14. september

PRIZORIŠČE: Brussels Expo, Bruselj

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Bruselj